Designgulve 2017-08-29T17:08:37+00:00

DESIGNGULVE

Designgulve er den type gulv, som mange mennesker kalder for New Yorker gulve. Det er fordi designgulve er cementbaserede gulve, der kan give et rum et minimalistisk look, ligesom mange af New Yorks lejligheder har. Vores designgulve kan udføres med et råt eller klassisk look, og som kunde vælger du selv, om gulvet skal fremstå mat, halvmat eller i højglans. Designgulvene er slidstærke, og egner sig både til kontorer, butikker og private hjem. Cementbasen til vores designgulve bliver leveret af ISOMAT.

Vi er kendte for at lave de helt hvide designgulve, men vi kan udføre gulvet i farve efter kundens ønske. Du kan få inspiration til valg af farve fra vores standardfarver til gulve på denne side.

Derudover kan vi tilsætte næsten alt i tilslag såsom firmalogo, marmor stykker, knust glas, farvede sten, muslingeskaller, messingflager, guld eller sølv stykker.

Designgulve kan udføres ovenpå eksisterende gulve såsom trægulve, beton eller klinker, og egner sig også til vådrum. Designgulve er nemme at vedligeholde, og skal blot rengøres med vand og brunsæbe.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på: info@concretecph.com