Epoxy-gulv til private, erhverv og industri

Epoxy-gulve er almenkendte i industrielle sammenhænge og anvendes i høj grad på grund af deres store slidstyrke og lange holdbarhed. Et epoxy-gulv er desuden nemt at vedligeholde, skridsikkert og utroligt rengøringsvenligt.

Det er derfor ikke helt ude grund, at denne gulvtype bruges som industrigulv i stort set alle brancher til mange forskellige anvendelsesområder.

Epoxy bruges bl.a. til:

  • Industrigulve
  • Autoværksteder
  • Garager
  • ​Lagergulve
  • Landbrug

Hvad er et epoxy?

Epoxy er et tokomponentmateriale, der består af en hærder og en binder, der sammen danner der slidstærke og fleksible plastmateriale. Epoxy er således et kraftfuldt bindemiddel, der tilsættes produkter som maling, lim, fugemasse og andre tætningsmaterialer for at sammenbinde blandingernes forskellige bestanddele. Epoxy anvendes ofte som fiberforstærkende plastmateriale inden for gulvbelægninger.

Epoxy skal blandes i de helt rette mængder og har en hurtig hærdningstid, når det først hældes på belægningsoverfladen. Hvis du overvejer at få et epoxy-gulv i hjemmet, bør du altid få fagfolk med den fornødne ekspertise til at udføre gulvbelægningen, da det handler om at være umådelig præcis, professionel og utrolig hurtig på samme tid.​

Indretning med et epoxy-gulv i private boliger

Når der skal vælges nyt gulv til privatboligen, er gulvtypens æstetik og tekniske kvaliteter vigtige at overveje, da det har stor betydning for hjemmets atmosfære. Et epoxy-gulv kan meget nemt være en mulighed, hvis du ønsker et indbydende og slidsstærkt gulv, der er nemt at rengøre.

Vi tilbyder epox- gulve i et utal af farvevarianter og overflader, der vil give et frisk pust til ethvert hjem. Hvad enten du er til New Yorker-gulve med et råt betonlook, de lyse farvenuancer eller ønsker at skeje ud med et gulv i en skarp kontrastfarve eller med flotte mønstre.

Et epoxy-gulv egner sig bedst til køkken, badeværelse, bryggers eller garage og er lysægte, hvorfor farven ikke vil falme med tiden.

Kontakt os og hør mere på 27 89 09 13 eller e-mail info@concretecph.com.

Hos Concrete Copenhagen lægger vi blandt andet nye epoxy-gulve hos kunder i Hillerød, Helsingør og resten af Nordsjælland, men vi har også kunder i resten af landet.