Få et 3D epoxy-gulv og andre industrigulve

Epoxy-gulve er almenkendte i industrielle sammenhænge og anvendes i høj grad på grund af dets store slidstyrke og lange holdbarhed. Et epoxy-gulv er desuden nemt at vedligeholde, skridsikkert og meget rengøringsvenligt. Det er derfor ikke helt uden grund, at denne gulvtype anvendes som industrigulve i stort set alle brancher.

Hos Concrete Copenhagen tilbyder vi 3D epoxy-gulv og andre typer af industrigulve for kunder i blandt andet Hillerød, Helsingør og resten af Nordsjælland.

Hvornår benytter man sig af epoxy-gulv?

Et epoxy-gulv er perfekt til blandt andet:

  • Industrigulve
  • Autoværksteder
  • Garager
  • Badeværelser
  • Lagergulve
  • Landbrug

Hvad er epoxy?

Epoxy er et tokomponentmateriale, der består af en hærder og en binder, der sammen danner det slidstærke og fleksible plastmateriale. Epoxy er således et kraftfuldt bindemiddel, der tilsættes produkter som f.eks. maling, lim, fugemasse og andre tætningsmaterialer for at sammenbinde blandingernes forskellige bestanddele. Epoxy anvendes ofte som fiberforstærkende plastmateriale inden for gulvbelægninger.

Epoxy skal blandes i de helt rette mængder og har en hurtig hærdningstid, når det først hældes på belægningsoverfladen. Hvis du overvejer at få et epoxy-gulv i hjemmet, bør du altid få fagfolk med den nødvendige ekspertise til at udføre gulvbelægningen. Det handler nemlig om at være umådelig præcis, professionel og utrolig hurtig på samme tid.

Indretning med epoxy i private boliger
Når der skal lægges nyt gulv til privatboligen, er gulvtypens æstetik og tekniske kvaliteter vigtige at overveje, da det har stor betydning for hjemmets atmosfære. Et epoxy-gulv kan meget nemt være en mulighed, hvis du ønsker et indbydende og slidstærkt gulv, der er nemt at rengøre.


Vi tilbyder epoxy-gulve i et utal af farvevarianter og overflader, der vil give et friskt pust til ethvert hjem – hvad enten du er til New Yorker-gulve med et råt betonlook, de lyse farvenuancer eller ønsker at skeje ud med et gulv i en skarp kontrastfarve eller med flotte mønstre.
Et epoxy-gulv egner sig bedst til køkken, badeværelse, bryggers eller garage, og er lysægte, hvorfor farven ikke falmer med tiden.

Ring og hør mere om priser på industrigulve

Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om mulighederne for et 3D epoxy-gulv eller andre industrigulve. Eller hvis du ønsker en konkret pris på den ønskede opgave.

Kontakt os allerede i dag på telefon 27 89 09 13 eller e-mail info@concretecph.com.

Concrete Copenhagen ApS​

CVR: 38579746​

f​  y  i  l