TERRAZZO

Terrazzo gulvet er ikke kun kunstnerisk, det er også meget slidstærkt. Vi lægger ofte Terrazzo i virksomhedsdomiciler og i butikker, men udfører ligeledes gulvet i private hjem. Som udgangspunkt fjernes det tidligere gulv, inden vi lægger Terrazzo gulve.

Terrazzo består af skærver af marmor, som blandes med en cementbaseret base, der binder massen sammen. Vi anvender vores unikke produkt, Extreme, som base til vores Terrazzo gulve.

Som kunde har du mulighed for selv at vælge farven på Extreme-basen, samt størrelse og farver af marmorskærver, eller andre tilslag til cementbasen. Vi har tidligere tilføjet en række produkter som tilslag, herunder knust spejl, farvet glasstykker, sandsten eller granit. 

I Nice har vi eksempelvis udført et unikt Terrazzo gulv, hvori vi brugte muslingeskaller og blå sten som tilslag. Du kan få inspiration til valg af farve fra vores standardfarver til gulve på denne side.​

Vi tilbyder ligeledes renovering af gamle Terrazzo gulve, både dybdeslibning og toppolering alt efter gulvets stand. Vi udfører forskellige finish af gulvet, så du har mulighed for at vælge mellem blanke eller matte overflader. Terrazzo gulve er nemme at vedligeholde, og skal blot rengøres med vand og brunsæbe.

Terrazzo er en gammel italiensk teknik til at udføre gulve, der stammer fra Venedig.


For at lære Terrazzo kunsten til fingerspidserne, herunder polering af beton- og marmorgulve, har vores grundlægger, Jesper, været på kursus hos Klindex i Italien.

Vi yder 20 års revnegaranti på vores Terrazzo gulve.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på: info@concretecph.com