New Yorker-gulv i et råt eller klassisk look

Designgulve er den type gulv, som mange mennesker kalder for New Yorker-gulve. Det er, fordi et New Yorker-gulv er et cementbaseret gulv, der kan give et rum et minimalistisk look, ligesom mange af New Yorks lejligheder har.

Vores designgulve kan udføres med et råt eller klassisk look, og som kunde vælger du selv, om gulvet skal fremstå mat, halvmat eller i højglans. 

Et New Yorker-gulv er slidstærkt og egner sig både til kontorer, butikker og private hjem. Cementbasen til vores designgulve bliver leveret af ISOMAT.​

VÆLG DEN FARVE DU ØNSKER

Vi er kendte for at lave de helt hvide designgulve, men vi kan udføre gulvet i farve efter kundens ønske. Du kan få inspiration til valg af farve fra vores standardfarver til gulve på denne side.

​Derudover kan vi tilsætte næsten alt i tilslag såsom firmalogo, marmor-stykker, knust glas, farvede sten, muslingeskaller, messingflager, guld- eller sølvstykker.

Et New Yorker-gulv kan udføres ovenpå eksisterende gulve såsom trægulve, beton eller klinker, og det egner sig også til vådrum. Designgulve er nemme at vedligeholde og skal blot rengøres med vand og brun sæbe.

Kontakt os og hør mere om et New Yorker-gulv

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores designgulve, er du velkommen til at kontakte os enten på telefon 27 89 09 13 eller e-mail info@concretecph.com.

Hos Concrete Copenhagen har vi kunder i blandt andet Hillerød og Helsingør samt resten af Nordsjælland, men vi dækker også resten af landet.